Merkintäratkaisumme kananmunateollisuudelle

– turvallisuus ja teho edellä

TUTUSTU NYT:

Vaihtokamppis

Videojet 1620FG

Kananmunaan tehokas merkintälaite

Vaihda nyt merkintälaitteesi uuteen! Kampanjamme koskee Videojet 1620FG-laitetta. Kauppaan kuuluu: 

Laitteen hinta 8 500 € alv 0%

Tehoa ja varmuutta tuotantoon - Videojet 1620FG

Videojet 1620FG soveltuu erittäin nopeaan tuotantoon. Se käyttää CIJ-teknologiaa eli jatkuvakiertoista mustesuihkua ja soveltuu erittäin nopeaan tuotantoon.  Laite on integroitavissa useimpiin linjastoihin. Laitteen korkea huoltovarmuus ja käytettävyys tekevät siitä sopivan haastaviin tuotanto-olosuhteisiin. 

Tuotetiedot

NOPEUS, m/min.:278
LÄMPÖTILA, ℃:0-50
MERKINTÄKORKEUS, mm:2-10
IP-LUOKKA:IP65
MAKE-UP KULUTUS, ml/ h:2,4

Merkinnällä on väliä

Kananmunan turvallisuus elintarvikkeena perustuu siihen, että tiedot sen alkuperästä ja tuotantotavasta löytyvät helposti kuoren merkinnöistä. Kananmuna onkin helpoimmin jäljitettävä kotimainen elintarvike. 

Me näemme, että merkintä tuottaa lisäarvoa silloin, kun se tukee asiakkaan tarpeita ja auttaa tätä.  Lisäksi pystyt erottumaan laadukkaasti tuotetulla merkinnällä kilpailijoistasi. Vahva visuaalisuus houkuttelee asiakkaita ja luo pitkäaikaista muistijälkeä.  Tyytyväiset asiakkaat palaavat, suosittelevat ja ovat uskollisia

Uskomme, että laadukas tuotteesi vaatii laadukkaan merkinnän. 😊

 

Keitä me olemme

Laadukas merkintä on Getran ydinosaamista. Me myymme, asennamme ja huollamme teollisuuden merkintälaitteita. Tuotevalikoimastamme löydät CIJ laitteiden lisäksi  laser-, kalvo- ja etikettimerkintälaitteet. Olemme Videojet tuotemerkin valtuutettu myynit- ja huolto-organisaatio Suomessa. Palvelemme paikkariippumattomasti Suomessa.

Olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme sekä lähes 40 vuoden aikana tehdyistä projekteista asiakkaittemme kanssa. Huolehdimme asiakkaittemme merkinnästä aina alkusuunnittelusta käyttöönoton jälkeiseen yhteyden- ja huolenpitoon. Suhtaudumme työhömme innolla ja kunnianhimolla. Ja se näkyy kasvoiltamme. 

Ota yhteyttä

Kiitos!

Viestisi on vastaanotettu onnistuneesti! Olemme yhteyksissä teihin mahdollisimman pian!