Kun merkittävää tuotetta ei voi siirtää

Käsikäyttöinen mustesuihkumerkintä

Kun merkittävä tuote on isokokoinen, painava tai vaikeasti siirrettävä, merkintään soveltuu parhaiten kannettava merkintälaite. Ketterät ja langattomat käsimerkintälaitteet mahdollistavat merkinnän kaikissa toimintaympäristöissä, oli kyse sitten rakennustyömaasta, valimosta tai vaikkapa hakkuualueesta. Lisäksi ketterää ja kevyttä laitetta voi operoida kaikista suunnista, jolloin sen merkintäpää saavuttaa hankalatkin paikat.

Getran käsikäyttöiset merkintälaitteet ovat yleisesti käytössä asiakkaillamme, jotka toimivat puu-, paperi-, metalli-muovi- ja kumiteollisuuden lisäksi logistiikan ja varastoinnin toimialoilla.

Materiaalit, joihin käsikäyttöinen mustesuihkumerkintä soveltuu:

Käsikäyttöinen merkintälaitteemme kulkee mukanasi kaikkialle

Käsikäyttöisen merkintälaitteemme, EBS-260 tuottaa jopa 57 mm korkeaa merkintää, joka voi koostua aakkosnumeraalisten merkkien lisäksi graafisista elementeistä sekä 1D- ja 2D-viivakoodeista. Laitteen 2 GB kokoiseen muistitilaan voi tallentaa yli 50 000 viestiä, joiden valitseminen on helppoa kosketusnäytön avulla. Viestejä pystyy myös lisäämään ja muokkaamaan kätevästi näytöllä vaikkapa paikan päällä. Pystyt tekemään jopa kymmenen merkintää samaan tuotteeseen esimerkiksi riveihin tai useammalle sivuille.

EBS-260 laite voidaan ohjelmoida merkitsemään vasen- tai oikeakätisesti, ylösalaisin tai peilikuvana. Sisäänrakennetun laserin avulla merkintä voidaan linjata kulkemaan suoraan tai haluttuun kaareen. Lisäksi Li-Ion akku mahdollistaa käytön jopa 16 tunnin eli kahden työpäivän ajan ilman latausta.

Käsimerkintä ei ole koskaan ollut näin vaivatonta!   

EBS-260

NOPEUS, laatikkoa/min. 12
MERKINTÄKORKEUS MAX., mm 57
RIVEJÄ 5
LÄMPÖTILA ℃ 2
MUISTIN KOKO, GB 2
AKUN KESTO, h 16

Käsikäyttöisen merkintälaitteesi huolto

Tarjoamme kaikille toimittamillemme laitteille koko maan kattavan huoltopalvelun, jonka tarjoavat laitevalmistajamme valtuuttamat huoltoteknikot. Heiltä onnistuu työntekijöittesi koulutus laitteen päivittäistä käyttöä ja ylläpitotoimia varten.

Säännöllisesti suoritettuna määräaikaishuolto takaa laitteen tehokkaan toiminnan ja tuotantosi toimintavarmuuden. Useimmat käsikäyttöisen mustesuihkumerkintälaitteen määräaikaishuoltotoimenpiteet oma henkilökuntasi pystyy tekemään. Suosittelemme asiakkaillemme huoltosopimuksen solmimista. Näin vastuu laitteesi huoltotoimenpiteistä ja tarvikevaraston ylläpidosta siirtyy meille.

Tilanteessa, jossa laitteen huolto vaatii siirtämistä huoltopisteeseen, takaamme asiakkaillemme varalaitteen jopa seuraavaksi päiväksi.

Turvaa tuotantolinjasi kalliilta käyttökatkoksilta ja tutustu huoltopalveluumme.

Yhteydenottolomake

Huoltolomake

Kiitos!

Viestisi on vastaanotettu onnistuneesti! Olemme yhteyksissä teihin mahdollisimman pian!