Etiketillä korkeakontrastiset ja näkyvät merkinnät

Etiketöinti

Etiketöinnillä tuotat tehokkaasti korkeakontrastista ja näkyvää sekä tarkasti kohdistettua merkintää teollisuuden tarpeisiin. Etikettimerkintä mahdollistaa suurikokoisen merkinnän jopa A5-kokoisella tarralla. Tarjoamme useita ratkaisuja tarrojen automaattiseen kiinnitykseen, kuten teleskooppisen applikaattorin, jonka avulla kiinnität tarran tuotteen koosta riippumatta joko tuotteen päälle, sivuille tai alle. Myös kulman ympäri tehtävä tarran kiinnittäminen onnistuu. Direct Apply -teknologia varmistaa jokaisen merkinnän tarkan kohdistuksen tuotteeseen myös ilman applikaattoria, jolloin etikettilaite ei vaadi paineilmaa.

Materiaalit, joiden merkitsemiseen etiketöinti soveltuu erinomaisesti.

Videojet 9550 pysyy tuotantosi tahdissa

Getran valikoiman etiketöintilaite Videojet 9550 on suunniteltu helppohuoltoiseksi ja -käyttöiseksi mahdollistaen matalat käyttökustannukset ja tehokkaan toiminnan. Saavutat sillä jopa 150 tuotteen merkintävolyymin minuutissa. Tarra- ja värinauhat vaihdetaan helposti ja nopeasti itse, joka vapauttaa henkilöstösi resursseja muihin olennaisiin tehtäviin. Huollon tarve on vähäistä äärimmäisen yksinkertaisen mekaniikan myötä.

Etiketöinti 9550-laitteella ei vaadi paineilmaa!

Videojet 9550

Tuotetiedot:

NOPEUS, tuotetta/h:150
RESOLUUTIO, dpi:300
LÄMPÖTILA, ℃:5-40
MERKINTÄKORKEUS, mm:162
IP-LUOKKA:IP65

Etikettilaitteesi huolto

Tarjoamme kaikille toimittamillemme laitteille koko maan kattavan huoltopavelun, jonka tarjoaa laitevalmistajamme kouluttamat huoltoteknikot. He vastaavat myös laitteen asennuksesta linjastoon sekä kouluttavat tarvittaessa työntekijäsi laitteen päivittäiseen käyttöön ja ylläpitoon.

Säännöllisesti suoritettuna määräaikaishuolto takaa laitteen tehokkaan toiminnan ja tuotantosi toimintavarmuuden. Useimmat etiketöintilaitteen määräaikaishuoltotoimenpiteet oma henkilökuntasi pystyy tekemään. Suosittelemme asiakkaillemme huoltosopimuksen solmimista. Näin vastuu laitteesi huoltotoimenpiteistä ja tarvikevaraston ylläpidosta siirtyy meille.

Tilanteessa, jossa laitteen huolto vaatii siirtämistä huoltopisteeseen, takaamme asiakkaillemme varalaitteen jopa seuraavaksi päiväksi.

Turvaa tuotantolinjasi kalliilta käyttökatkoksilta ja tutustu huoltopalveluihimme.

Merkintälaite huollossa

Huoltolomake

Yhteydenottolomake

Kiitos!

Viestisi on vastaanotettu onnistuneesti! Olemme yhteyksissä teihin mahdollisimman pian!