Olemme asiakkaittemme ylpeitä kumppaneita

Getra yrityksenä

Tarinamme

Yrityksemme on toiminut johtavana tuotemerkintäratkaisujen toimittajana jo vuodesta 1987, jolloin Magnus Finnilä ja Jaakko Jousi näkivät kasvavan tarpeen automatisoiduille merkintäratkaisuille teollisuudessa. Suomen Teollisuusmerkintä tarjosi ensimmäisenä yrityksenä Suomessa automatiikkaa hyödyntäviä merkintälaitteita teholtaan heikempiä käsileimasimia korvaamaan. 

Palvelumme peruskivenä ovat alusta asti olleet luottamus ja kumppanuus niin omassa tiimissä kuin asiakkaittemme ja laitevalmistajiemmekin kanssa. Monet asiakkaamme ovatkin kulkeneet rinnallamme yrityksemme perustamisesta lähtien. Muun muassa sahateollisuuteen tarjoamamme mustesuihkuratkaisut muokkasivat pääty- ja lapemerkinnän käytänteet, jopa maailmanlaajuisesti. 

Vahva yhteistyö ja vuorovaikutus laitevalmistajiemme, kuten Videojetin kanssa on mahdollistanut sen, että organisaatiomme on voinut tarjota osaamistaan ja huippumerkintäteknologiaa asiakkailleen jo neljättä vuosikymmentä. 

Ensimmäisiä asiakkuuksiamme oli Parkanon saha. Ratkaisu mullisti sahateollisuuden merkinnän käytänteet.

Getra tänä päivänä

Getra Oy merkintäratkaisut tuotantoon

Yrityksemme siirtyi vuonna 2021 belgialaisen perhekonserni Getra Groupin omistukseen, mutta meitä ohjaavat edelleen samat arvot kuin perustamisemme alussa – luottamus ja kumppanuus. Vaikka nimemme on muuttunut, niin palvelumme, tuotteemme ja osaava tiimimme pysyvät samana.

Getra myy, asentaa ja huoltaa teollisuuden merkintälaitteita. Tuotevalikoimastamme löydät huipputeknologiaa hyödyntävät ja toimintavarmat Videojet-tuotemerkin mustesuihku-, laser-, kalvo- ja etikettimerkintälaitteet. Lisäksi myymme EBS-tuotemerkin laitteita, kuten käsikäyttöisiä merkintälaitteita.

Palvelemme paikkariippumattomasti Suomessa tarjoten ratkaisuja kaikille valmistavan teollisuuden aloille muun muassa puu-, elintarvike- ja lääketeollisuudelle.

Olemme ylpeitä laadukkaista tuotteistamme sekä vuosien saatossa tehdyistä projekteista asiakkaidemme kanssa aina alkusuunnittelusta käyttöönoton jälkeiseen yhteyden- ja huolenpitoon. 

Suhtaudumme työhömme innolla ja kunnianhimolla. Ja se näkyy kasvoiltamme.

Getra Group numeroina

Perustettu vuonna
0
Henkilöstö
0
Liikevaihto/ MEur
0
Tyyytyväistä asiakasta
0

Getra Oy numeroina

Perustettu vuonna
0
Henkilöstö
0
Liikevaihto/ mEur
0
Tyyytyväistä asiakasta
0

Keitä me olemme

Yrityksemme peruskivi on ammattitaitoinen, innokas ja rento tiimimme.

Marko Hakanen

Aluemyyntipäällikkö

Länsi-Suomen alueen myynnistä vastaava Marko on automaatioinsinööri, joten hänelle tuotantoympäristöt ja -linjat ovat tuttuja. Hänellä on vankka kokemus toimialalta muun muassa suurkokotulostimien parissa.

Marko on toiminut ennen Getralle tuloa myynnin lisäksi kouluttajana ja teknisissä tukitoimissa. Hän tuokin asiakkaillemme vahvaa teknistä tuntemusta merkintälaitteista, kun laitteiden tulostusmekanismi ja -ominaisuudet ovat ennestään tuttuja. Markon työotteessa korostuu palveluhenkisyys ja auttamisen halu, hän haluaa löytää oikean ratkaisun asiakkaalle.

Työnsä vastapainoksi Marko harrastaa salibandya, kuntosalia ja ulkoliikuntaa.

Jouni Salminen

Aluemyyntipäällikkö

Jouni vastaa Getran myynnistä Itä- ja Pohjois-Suomessa. Hän nauttii ratkaisukeskeisestä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa, josta hänellä on yli 20 vuoden kokemus.

Paras ratkaisu asiakkaan merkintätarpeeseen löytyy Jounin mukaan vahvalla yhteistyöllä ja huolellisella perehtymisellä tämän tilanteeseen. Jouni on työskennellyt aiemmin muun muassa säilytysjärjestelmien myyjänä. Teknisessä myynnissä Jounin työtä tukevat myynnin ja laskentatoimen ammattitutkinnot.

Jouni asuu junan tuomana Kuopiossa. Sopivaa vastapainoa työlle tarjoavat frisbeegolf, kuntosali, pyöräily ja uinti. Uusimpana aluevaltauksena on lavatanssi.

Lauri Bragge

Toimitusjohtaja

Lauri aloitti työt Getralla toimitusjohtajana toukokuussa 2022. Hänelle on tärkeää, että pystyy kaikin tavoin tukemaan henkilöstöään heidän työssään. Tällä tavoin Lauri mahdollistaa työntekijöiden onnistumisen sekä yrityksen ja sen asiakkaiden menestymisen.

Laurilla on pitkäaikaista kokemusta projektinhallinnan ja johtamisen tehtävistä useiden yritysten palveluksessa ja monilta eri toimialoilta. Hänen toimenkuvaansa on kuitenkin aina kuulunut prosessien kehittäminen. Hän hahmottaa erilaisia asiakokonaisuuksia hyvin ja pyrkii tarkastelemaan asioita eri näkökulmista. Uudet ajatukset, ideat ja teknologiat saavatkin Laurin suorastaan innostumaan.

Ongelmien ratkaiseminen kuuluu myös Laurin vapaa-aikaan. Haastetta tarjoavat silloin muun muassa harrastukset puu- ja metallitöiden parissa. Niiden lisäksi Lauri tasaa työn kiireitä viettämällä aikaa perheen kanssa, pelaamalla lentopalloa sekä liikkumalla luonnossa.

Janne Nurminen

Tekninen päällikkö

Janne on vastuussa huolto-organisaatiomme toiminnasta. Hän tarjoaa asiakkaillemme vahvaa osaamista teknologian alalla, joka on karttunut muun muassa kansainvälisissä konsulttitehtävissä.

Jannen ratkaisukeskeinen asenne vankan ammattitaidon tukena varmistavat asiakkaan merkintälaitteen oikean vianmäärityksen sekä oikean korjaustoimenpiteen löytämisen. Työssään Janne nauttii erilaisiin teollisuudenaloihin ja -prosesseihin tutustumisesta sekä ihmisten parissa työskentelemisestä.

Nopeatempoisen työn vastapainoksi Janne harrastaa muun muassa lenkkeilyä vaimonsa kanssa. Ulkona liikkuminen rauhoittaa ja palauttaa.

Lars Nässling

Huoltoteknikko

Lars eli Lasse toimii huolto- ja asennusteknikkona Etelä-Suomen alueella ja tarvittaessa pohjoisempanakin. Hänellä on yli 30 vuotta toimialakohtaista huoltotyötyökokemusta.

Lasse nauttii sekä asiakastyöstä että tekniikan parissa työskentelystä. Aiemmassa positiossaan hän työskenteli monitoimitulostinten huoltotehtävissä, mikä auttaa häntä Getran tarjoamien merkintälaitteiden vianmäärittelyssä ja huollossa. Lasselle mielekkäimpiä työtehtäviä ovat haastetta tarjoavat huoltokeikat, joissa pääsee auttamaan asiakkaita ja kokemaan onnistumisen iloa.

Lasse pysyy liikkeellä myös lomalla. Hän nimittäin harrastaa moottoripyöräilyä.

Pasi Paavola

Huoltoteknikko

Huoltoteknikollamme Pasilla on vahvaa kokemusta pelikoneiden huolto- ja asennustöistä. Sen lisäksi hän tuo huolto-organisaatioomme asiakaspalveluosaamista koulutuksensa kautta.

Pasi huoltaa, korjaa ja asentaa merkintälaitteitamme Itä- ja Pohjois-Suomen alueilla. Hän nauttii siitä, kun saa haastavissakin tilanteissa tuoda ratkaisun asiakkaiden merkintäpulmatilanteisiin. Hän arvioi, että jokainen keikka on erilainen ja aina oppii jotain uutta.

Vapaa-ajalla Pasin löytää frisbeegolf-radoilta tai sulkapalloa lätkimästä. Lisäksi hän touhuaa koiriensa kanssa päivittäin.

John Ylitalo

Huoltoteknikko

Pohjois- ja Länsi-Suomen alueella toimivalla huoltoteknikko John Ylitalolla on yli kymmenen vuoden kokemus huolto- ja kunnossapito­tehtävistä usealta toimialalta. Ratkaisukeskeinen John tarjoaa vahvaa ammattitaitoa asiakkaiden toimintavarmuuden takaamiseksi.

John, jolla on kokemusta muun muassa elektroniikka- ja elintarviketeollisuuden tuotantoympäristöistä, kokee, että jokaisella alalla on omat erityispiirteensä. Erilaisten linjastojen toimintaperiaatteiden ymmärryksestä onkin hyötyä, kun laitetta sovitetaan asiakkaan tuotantoon. John on saanut asiakkailtamme positiivista palautetta siitä, että haastavissakin tilanteissa ratkaisu löytyy ja laite on saatu toimintakuntoon.

John saa työn vastapainoksi virtaa siitä, että viettää vapaa-aikansa perheensä kanssa puuhaillen. Lisäksi kesäisin hän nauttii moottoripyöräilystä.

Niki Hahtoranta

Logistiikkavastaava

Niki hoitaa Getralla asiakaspalvelun ja logistiikan tehtäviä kuten tilausten käsittelyä ja lähettämistä. Lisäksi hän vastaa varaston toiminnasta ja ylläpidosta sekä hoitaa asiakaslaskutuksen. Nikin ansiosta asiakkaamme saavat tuotteensa ajallaan. Hänelle on kertynyt kokemusta varastoalan töistä kymmenen vuoden ajalta.

Sekä Nikin kokemus alan työtehtävistä että hänen jämpti työtyylinsä tukevat ensilaatuisen asiakaskaskokemuksen syntymistä.  Hän on aiemmin toiminut myös elintarvike- ja automekaniikan toimialoilta.

Varastotyöt pitävät energisen Nikin liikkeessä. Vauhti ei sammu vapaa-ajallakaan, jolloin hän pelaa salibandya ja käy kuntosalilla. Lisäksi Niki on intohimoinen ruoan suhteen. Häneltä kannattaakin kysyä vinkkejä Helsingin ravintola-skenestä.

Anu Susi

Markkinointispesialisti

Anu pyrkii työssään tuomaan esille Getran valikoiman merkintälaitteiden tuoman lisäarvon asiakkaalle. Tässä hän näkee asiakkaan tilanteen ymmärtämisen markkinoinnin peruskivenä.

Anu opiskeli ja työskenteli New Yorkissa kymmenen vuoden ajan. Tämän myötä hänen englannin kielensä on natiivitasoista ja hän nauttii kansainvälisyydestä. Siitä on erityistä apua työtehtävissä muun muassa sidosryhmä- ja konserniviestinnän suunnittelussa. Hän tuo Getralle vahvaa visuaalista ammattitaitoa työskenneltyään vaatesuunnittelun parissa muun muassa Marimekolla .

Vapaa-ajallakin Anu pääsee hyödyntämään viestintätaitojaan ja digiosaamistaan tuottamalla sisältöä poikiensa jalkapallojoukkueiden somekanaviin.

Yhteydenottolomake

Huoltolomake

Kiitos!

Viestisi on vastaanotettu onnistuneesti! Olemme yhteyksissä teihin mahdollisimman pian!