Kalvomerkinnän etu on sen joustavuus

Kalvomerkintä eli TTO

Kalvomerkintä eli TTO (thermal transfer overprint) tehdään lämpösiirtotekniikalla joko paikallaan tai liikkeessä olevaan tuotteeseen. Se soveltuu joustokalvopakkauksille, folioille, etiketeille, kartonkipakkauksille, paperille ja jopa tekstiilille tehtävään merkintään. Kalvomerkintäteknologiaa käytetään yleisesti muun muassa elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuksien erilaisissa merkintätarpeissa ja -vaiheissa.

Materiaalit, joihin kalvomerkintä soveltuu:

Kalvomerkintä­laitteemme eivät vaadi paineilmaa!

Kalvomerkintä muokkautuu tarpeisiisi

Kalvomerkintä tuottaa erittäin korkearesoluutioista ja monipuolista merkintäjälkeä. Se soveltuu muuttuvien tietojen merkitsemiseen.  Laajalla värinauhavalikoimalla saavutetaan tuotteeseen parhaiten sopiva merkintäväri ja -kontrasti. Laitteiden sisäänrakennettu säästömerkintäteknologia mahdollistaa suuren merkintänopeuden, kun yhdellä värinauhalla voidaan moninkertaistaa merkintöjen määrä.

Kalvomerkinnällä onnistuu jopa 107 mm:n levyinen merkintä.

Videojet DataFlex® 6530, 6330 ja 6230

DataFlex® -tuoteryhmämme laadukkaat kalvomerkintälaitteet on suunniteltu helppohoitoisiksi ja -käyttöisiksi, siten mahdollistaen matalat käyttökustannukset ja nopean käyttöönoton. DataFlex®-laitteet eivät vaadi paineilmaa toimiakseen.

Tuotetiedot

NOPEUS, tuote/min.250-700
MERKINTÄKORKEUS, mm107
RESOLUUTIO, dpi300
LÄMPÖTILA ℃0 – 40
VÄRINAUHAN PITUUS, m700–1200

Kalvomerkintälaitteesi huolto

Tarjoamme kaikille toimittamillemme laitteille koko maan kattavan huoltopalvelun, jonka tarjoaa laitevalmistajan kouluttamat huoltoteknikot. Heiltä onnistuu asennus linjastoon sekä työntekijöittesi koulutus laitteen päivittäistä käyttöä ja ylläpitotoimia varten.

Säännöllisesti suoritettuna määräaikaishuolto takaa laitteen tehokkaan toiminnan ja tuotantosi toimintavarmuuden. Useimmat kalvomerkintälaitteen määräaikaishuoltotoimenpiteet oma henkilökuntasi pystyy tekemään. Suosittelemme asiakkaillemme huoltosopimuksen solmimista. Näin vastuu laitteesi huoltotoimenpiteistä ja tarvikevaraston ylläpidosta siirtyy meille.

Tilanteessa, jossa laitteen huolto vaatii siirtämistä korjaamoon, takaamme asiakkaillemme varalaitteen jopa seuraavaksi päiväksi.

Turvaa tuotantolinjasi kalliilta käyttökatkoksilta ja tutustu huoltopalveluihimme .

Merkintälaite huollossa

Huoltolomake

Yhteydenottolomake

Kiitos!

Viestisi on vastaanotettu onnistuneesti! Olemme yhteyksissä teihin mahdollisimman pian!