Lasermerkintäteknologialla tuotat terävää jälkeä

Laadukas lasermerkintä

Lasermerkintäteknologian edut ovat sen laadukkaassa ja teräväpiirtoisessa merkintäjäljessä. Lisäksi se tuottaa pysyvää merkintää – jopa läpi tuotteen elinkaaren. Lasermerkintä mahdollistaa merkinnän myös haastaville materiaaleille kuten metalleille, koville muoveille sekä heijastaville materiaaleille. Käyttökustannuksiltaan laserteknologia on edullinen, sillä se ei kuluta mustetta tai muita tuotantohyödykkeitä. Lisäksi lasermerkintälaitteiden huollon tarve on vähäistä.

Teemme merkinnästä mallinnuksen ilman kustannuksia! Ota yhteyttä, niin tehdään testimerkintä juuri sinun tarpeisiisi. Kysy meiltä myös leasing-sopimuksestamme. 

 

Nyt saatavilla:
Stand-alone laserasema

Kamera-avusteinen FOBA M1000-kuitulaser tuottaa tarkat ja pysyvät merkinnät.

Materiaalit, joiden merkitsemiseen CO2 -lasermerkintä soveltuu

Materiaalit, joiden merkitsemiseen kuitulaser soveltuu:

Materiaalit, joiden merkitsemiseen UV-laseri soveltuu

Lasermerkinnällä tehoa tuotantoosi

Valikoimastamme löydät huipputeknologiaa käyttävät CO2-, kuitu- ja UV-laserlaitteet. Laitteen käyttämä teknologia ja laserin aallonpituus määrittävät muun muassa sen merkintänopeutta. CO2-laserteknologialla on mahdollista merkitä jopa 2500 tuotetta minuutissa. Lisäksi laitekohtaiset ominaisuudet määrittävät soveltuvuuden eri materiaaleille.

Valikoimastamme löydät myös kattavan tarjonnan laserlaitteiden lisätarvikkeita muun muassa peilit ja savunpoistojärjestelmät.

CO2 -lasermerkintä

co2 (1)

CO2-lasermerkintälaite on nopea, toiminnaltaan monipuolinen ja soveltuu haastaviin tuotantoympäristöihin.

Tuotetiedot

NOPEUS, metri/ min900
LÄMPÖTILA, ℃5-40
MERKINTÄKORKEUS, mm439
IP-LUOKKAIP54/ IP65
CO2 - lasermerkintälaitteen etuja
 • Monipuolinen. Laitekohtaisten ominaisuuksien mukaan soveltuu monenlaisiin pintoihin, muotoihin, materiaaleihin ja nopeuteen..
 • Nopea. Soveltuu erityisen hyvin korkeavolyymisiin tuotantolinjastoihin.
 • Soveltuu hyvin haastaviin tuotantoympäristöihin.
  CO2-lasermerkintälaitteidemme IP-luokitukset ovat korkeat..

Kuitulasermerkintä

Kuitu (1)

Kuitulaser tuottaa korkeakontrastista merkintää  myös haastaville materiaaleille. Lisäksi se mahdollistaa erityisen korkean merkinnän.

Tuotetiedot

NOPEUS, merkki/ sek2000
LÄMPÖTILA, ℃5–40
MERKINTÄKORKEUS, mm361
IP-LUOKKAIP21/ IP54
Kuitulasermerkinnän etuja
 • Korkeakontrastinen merkintä suuritehoisessakin tuotannossa
 • Haastavat materiaalit. Tuottaa merkintää heijastaville ja erittäin koville materiaaleille kuten metalelille ja koville muoveille. .
 • Leveä merkintä. Videojet 7330 tuottaa leveydeltään jopa 498,5 mm levyistä merkintäjälkeä.
 • Ei jäähdytystarvetta. Laserlähde ei vaadi jäähdytystä.

UV-lasermerkintä

UV-laser (1)

UV-laserteknologia mahdollistaa erittäin laadukkaan ja pysyvän merkinnän

Tuotetiedot

NOPEUS, metri/min300
LÄMPÖTILA, ℃10–40
MERKINTÄKORKEUS, mm375
IP-LUOKKAIP21
UV-lasermerkinnän etuja
 • Pysyvä merkintä. Merkintä pysyy tuotteessa läpi sen elinkaaren. Soveltuu erityisen hyvin lääketeollisuuden tarpeisiin, jossa tuotteen aitouden ja alkuperän todentamisen merkitys on korostunut.
 • Laadukas merkintä. Tuottaa erittäin laadukasta ja korkeakontrastista merkintäjälkeä, joka tukee korkeatasoisen tuotteen imagoa.
 • Haastavat materiaalit. Merkintä erityisen tiiviille materiaaleille. Lisäksi 360o Arc Compensation -ohjelmisto mahdollistaa merkinnän myös epätasaisille pinnoille.

Lasermerkintälaitteesi huolto

Laserteknologia on likipitäen huoltovapaa merkintäratkaisu. Jos laserlaitteesi kuitenkin kaipaa huoltoa, tarjoamme kaikille toimittamillemme laitteille koko maan kattavan huoltopalvelun, jota tuottavat laitevalmistajiemme kouluttamat huoltoteknikot. He vastaavat myös laitteen asennuksesta linjastoon sekä kouluttavat tarvittaessa työntekijäsi laitteen päivittäiseen käyttöön ja ylläpitoon.

Suosittelemme asiakkaillemme huoltosopimuksen solmimista. Näin vastuu laitteesi huoltotoimenpiteistä sekä tarvittaessa tarvikevaraston ylläpidosta siirtyy meille. Tilanteessa, jossa laitteen huolto vaatii siirtämistä konepajalle, tarvittaessa toimitamme asiakkaillemme varalaitteen jopa seuraavaksi päiväksi.

Korkean ammattitaidon lisäksi vaadimme huoltoteknikoiltamme voimassa olevan hygieniapassin, EA-luvan, työturvallisuuskortin sekä tulityöluvan. Lisäksi organisaatiosta löytyy sähköturvallisuuskoulutuksen saaneet teknikot sekä laajaa IT-osaamista. Turvaa tuotantolinjasi kalliilta käyttökatkoksilta ja tutustu huoltopalveluihimme.

Merkintälaite huollossa

Yhteydenottolomake

Huoltolomake

Kiitos!

Viestisi on vastaanotettu onnistuneesti! Olemme yhteyksissä teihin mahdollisimman pian!