Toimialasi erityispiirteet tunteva henkilöstömme odottaa yhteydenottoasi

Tarjoamme toimialaasi soveltuvat merkintälaitteet

Getran ammattitaito ja osaaminen ovat seurausta menestyksekkäästä yhteistyöstä kaltaistesi asiakkaiden kanssa. Meille on tärkeää perehtyä asiakkaamme toimialaan, tuotteeseen ja tuotantoympäristöön, jotta osaamme tarjota sopivimman merkintäteknologian. Tämä tinkimättä tuotannon tehosta tai toimintavarmuudesta.

Huolehdimme laitteesi asennuksesta, käyttökoulutuksesta ja huollosta sen koko elinkaaren ajan. Koko maan kattava huolto-organisaatiomme takaa laitteen tehokkaan toiminnan ja tuotantosi toimintavarmuuden.

Löydä ratkaisu tuotantosi merkintätarpeisiin ammattitaitoisen ja kokeneen henkilöstömme kanssa. Miten voimme auttaa?

Jäljitettävyyden kannalta tärkeitä tunnistetietoja:

Toimialat

Tarjoamme sopivimmat merkintäratkaisut toimialakohtaisesti. Palvelemiemme toimialojen erityispiirteiden tunteminen ja niihin perehtyminen on yli 30 vuotisen menestyksemme salaisuus.

Elintarviketeollisuus

Metalliteollisuus

Lääketeollisuus

Logistiikka ja varastointi

Kemianteollisuus

Muovi- ja kumiteollisuus

Puu- ja paperiteollisuus

Sähkö- ja elektroniikkateollisuus

Merkintälaitteesi huolto

Huoltoteknikoillamme on voimassa oleva hygieniapassi sekä työturva- ja sähköturvallisuuskortti.

Tarjoamme kaikille toimittamillemme laitteille koko maan kattavan huolto-organisaation tuen. Säännöllisesti suoritettu huolto takaa laitteen tehokkaan toiminnan ja tuotantosi toimintavarmuuden.

Kauttamme saat laadukkaat määräaikaishuollot, jotka suorittavat laitevalmistajan kouluttamat huoltoteknikot. Suosittelemme myös huoltosopimuksen solmimista. Näin vastuu laitteesi huoltotoimenpiteistä ja varastohallinnasta siirtyy meille.

Tilanteessa, jossa laitteen huolto vaatii siirtämistä korjaamoon, takaamme asiakkaillemme varalaitteen jopa seuraavaksi päiväksi.

Turvaa tuotantolinjasi kalliilta käyttökatkoksilta ja tutustu huoltopalveluihimme.

He luottavat meihin.

Asiakkaitamme

Yhteistyö asiakkaan kanssa takaa onnistumisen. Yhdessä löydämme ratkaisun asiakkaamme tuotteiden tunnistettavuuden ja jäljitettävyyden parantamiseksi. Se on meille tärkeää, ja kaiken toimintamme ytimessä.

Huoltolomake

Yhteydenottolomake

Kiitos!

Viestisi on vastaanotettu onnistuneesti! Olemme yhteyksissä teihin mahdollisimman pian!