Ajankohtaista merkintäalalta

Getran kynästä

Hei, mukava kun tulit blogisivustollemme!

Täältä löydät tietoa, kokemuksia ja näkemyksiä teollisuudesta ja teollisuusmerkinnästä. Olet sitten asiakkaamme, sidosryhmämme jäsen tai alasta kiinnostunut surffaaja, löydät täältä asiaa tulevista laite-, teknologia- ja palvelulanseerauksistamme, teollisuuden kehityssuunnista ja keisseistämme kaltaistesi asiakkaiden kanssa. Miksi? No, harvempi meistä on seppä jo syntyjään. Monien onnistumisiemme takana onkin kymmeniä kokeiluja ja epäonnistumisia, prosessi, jota elämän kouluksikin kutsutaan. Getran asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilöstö haluaa jakaa teille oppinsa. 

Merkintäteknologian myynnin ja huollon parista Getralla on tietotaitoa jo kohta neljän vuosikymmenen ajalta. Toimittamiemme merkintälaitteiden, räätälöityjen ratkaisujen ja laitehuoltojen lähtökohtana pyrimmekin aina tutustumaan asiakkaan toimialaan, tuotantoympäristöön ja tuotteeseen. Silloin tällöin tulemme tuomaan keissien muodossa esiin asiakkaallemme toimitetun räätälöidyn kokonaisratkaisun. Tämän tavoitteena on sekä tuoda teknologiaa tutuksi että luoda samaistumispintaa vastaavan tuotantomallin tai saman toimialan yrityksille.

Asiakaspalvelu kulkee teknisten ratkaisujen rinnalla Getran ja sen emoyhtiön Getra Belgie:n avainpalveluna. Asiakaspalvelun tueksi kehittämillämme prosesseilla pyrimme varmistamaan asiakkaidemme merkintälaitteiden optimaalisen toiminnan, tuotantohyödykkeiden saatavuuden ja avunsaannin häiriötilanteissa laitteen koko elinkaaren ajan. Pyrimme blogissa tuomaan esiin juuri näitä prosesseja sekä ihmisiä niiden taustalla, heitä, jotka varmistavat ripeän reagoinnin ja mutkattoman vuorovaikutuksen asiakkaittemme kanssa.

Laitevalmistajiemme huipputeknologiaa hyödyntävät laitteet ovat ratkaisujemme perusta. Valmistajamme kuten Videojet panostavat vahvasti tuotekehitykseen, jolloin asemamme heidän edustajinaan Suomessa antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda alan uusimmat ratkaisut sekä valtuutetun huolto-organisaation tuen asiakkaittemme ulottuville sekä myös vuorovaikutteisesti jakaa keisseistä saadut oppimme valmistajan kanssa. Videojetin lisäksi toimitamme muun muassa EBS:n laadukkaita merkintälaitteita. Muun muassa näiden valmistajien uusia laitteita ja merkintäteknologioita tulemme nostamaan blogissamme.

Pysy kanavalla. 😊

Huoltoteknikko Janne avaa Videojet 1580 merkintälaitteen

Laitekoulutus on investointi turvallisuuteen ja tuottavuuteen

Käyttäjien tietotaito on meidänkin etujen mukaista.
Kaapeliteollisuus blogi hero

Pysyvät merkinnät takaavat kaapelien turvallisuuden

Nokian panimolla

Tuotemerkinnän tulevaisuus Nokian panimolla: Automaatiota ja älykkäitä ratkaisuja

Nokian panimoon asennettu 1580 -merkintälaite tukee yrityksen kilpailuetua ja luo skaalautuvuutta. Laitteen hyödyntämällä automaatiolla voidaan tehostaa tuotantoprosesseja sekä helpottaa linjastotyötä.
MaaS-palvelu

Tuotemerkintä palveluna tuo yritykselle kilpailuetua

MaaS eli marking as a service -palvelu sai alkunsa, kun pohdimme tapoja tukea asiakkaittemme tuotemerkinnän onnistumista. MaaS-palvelun tarjoamalla joustolla sekä parannetulla käytettävyydellä pystymme aidosti lisäämään yritysten kilpailuetua. Lisäksi ottamalla palvelun käyttöön asiakas säästää laitteen kokonaiskustannuksissa.
_7SR4035-2

Talviterkut toimariltamme

Lauri Bragge hyppäsi Getran kyytiin toimitusjohtajana toukokuussa 2022. Organisaation omistajuus oli vaihtunut juuri vuotta aikaisemmin. Jututin Lauria kahvikupposen ääressä päästäkseni jyvälle hänen visiostaan, johon Getran strategia ja päämäärät pohjautuvat. Yhdestä asiasta Laurilla on erityisen selvät sävelet: henkilöstöllä on oltava kaikki edellytykset onnistua työssään.

Huoltolomake

Yhteydenottolomake

Kiitos!

Viestisi on vastaanotettu onnistuneesti! Olemme yhteyksissä teihin mahdollisimman pian!