Ajankohtaista merkintäalalta

Getran kynästä

Hei, mukava kun tulit blogisivustollemme!

Täältä löydät tietoa, kokemuksia ja näkemyksiä teollisuudesta ja teollisuusmerkinnästä. Olet sitten asiakkaamme, sidosryhmämme jäsen tai alasta kiinnostunut surffaaja, löydät täältä asiaa tulevista laite-, teknologia- ja palvelulanseerauksistamme, teollisuuden kehityssuunnista ja keisseistämme kaltaistesi asiakkaiden kanssa. Miksi? No, harvempi meistä on seppä jo syntyjään. Monien onnistumisiemme takana onkin kymmeniä kokeiluja ja epäonnistumisia, prosessi, jota elämän kouluksikin kutsutaan. Getran asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilöstö haluaa jakaa teille oppinsa. 

Merkintäteknologian myynnin ja huollon parista Getralla on tietotaitoa jo kohta neljän vuosikymmenen ajalta. Toimittamiemme merkintälaitteiden, räätälöityjen ratkaisujen ja laitehuoltojen lähtökohtana pyrimmekin aina tutustumaan asiakkaan toimialaan, tuotantoympäristöön ja tuotteeseen. Silloin tällöin tulemme tuomaan keissien muodossa esiin asiakkaallemme toimitetun räätälöidyn kokonaisratkaisun. Tämän tavoitteena on sekä tuoda teknologiaa tutuksi että luoda samaistumispintaa vastaavan tuotantomallin tai saman toimialan yrityksille.

Asiakaspalvelu kulkee teknisten ratkaisujen rinnalla Getran ja sen emoyhtiön Getra Groupin avainpalveluna. Asiakaspalvelun tueksi kehittämillämme prosesseilla pyrimme varmistamaan asiakkaidemme merkintälaitteiden optimaalisen toiminnan, tuotantohyödykkeiden saatavuuden ja avunsaannin häiriötilanteissa laitteen koko elinkaaren ajan. Pyrimme blogissa tuomaan esiin juuri näitä prosesseja sekä ihmisiä niiden taustalla. Heitä, jotka varmistavat ripeän reagoinnin ja mutkattoman vuorovaikutuksen asiakkaittemme kanssa.

Laitevalmistajiemme huipputeknologiaa hyödyntävät laitteet ovat ratkaisujemme perusta. Valmistajamme kuten Videojet panostavat vahvasti tuotekehitykseen, jolloin asemamme heidän edustajinaan Suomessa antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda alan uusimmat ratkaisut sekä valtuutetun huolto-organisaation tuen asiakkaittemme ulottuville sekä myös vuorovaikutteisesti jakaa keisseistä saadut oppimme valmistajan kanssa. Videojetin lisäksi toimitamme muun muassa FOBAn laadukkaita lasermerkintälaitteita. Muun muassa näiden valmistajien uusia laitteita ja merkintäteknologioita tulemme nostamaan blogissamme.

Pysy kanavalla ja tilaa uutiskirjeemme, niin ilmoitamme aina uuden blogin ilmestymisestä. 😊

MaaS-palvelulla merkintää

LTP Logistics merkitsee palvelumallilla

Joustoa, tuotantovarmuutta ja parempaa asiakaskokemusta.
Lapin lumoissa

Joulupukin kontista 11 vinkkiä tuotemerkintään

Halusimme jakaa joulun kunniaksi asiantuntijoidemme vinkit parannettuun tuotantovarmuuteen ja laadukkaampaan tuotemerkintään.
Bunge merkintäratkaisut

Huoltosopimus Bungella: Kumppanuus toi tuloksia pakkausmerkinnässä

Huoltoteknikko Janne avaa Videojet 1580 merkintälaitteen

Laitekoulutus on investointi turvallisuuteen ja tuottavuuteen

Käyttäjien tietotaito on meidänkin etujen mukaista.
Kaapeliteollisuus blogi hero

Pysyvät merkinnät takaavat kaapelien turvallisuuden

Nokian panimolla

Tuotemerkinnän tulevaisuus Nokian panimolla: Automaatiota ja älykkäitä ratkaisuja

Nokian panimoon asennettu 1580 -merkintälaite tukee yrityksen kilpailuetua ja luo skaalautuvuutta. Laitteen hyödyntämällä automaatiolla voidaan tehostaa tuotantoprosesseja sekä helpottaa linjastotyötä.

Huoltolomake

Yhteydenottolomake

Kiitos!

Viestisi on vastaanotettu onnistuneesti! Olemme yhteyksissä teihin mahdollisimman pian!