Huolto-organisaatiomme tuki on aina lähellä

Huoltopalvelut

Tarjoamme merkintälaitteillemme huoltopalvelua nopealla vasteajalla ja kattaen koko Suomen alueen. Valtuutettujen huoltoteknikoidemme ammattitaito ja osaaminen ovat tulosta laitevalmistajiemme toimittamasta koulutuksesta sekä asiakkaittemme kanssa tehdystä tiiviistä yhteistyöstä.

Korkean ammattitaidon lisäksi vaadimme huoltoteknikoiltamme voimassa olevan hygieniapassin, EA-luvan, työturvallisuuskortin sekä tulityöluvan. Lisäksi organisaatiosta löytyy sähköturvallisuuskoulutuksen saaneet teknikot sekä laajaa IT-osaamista.

Huoltopalvelua sopimuksella

Huoltosopimus auttaa laitteiden kuntosuunnittelussa. Siihen kuuluvan määräaikaishuollon toimittaa sovitusti laitevalmistajan valtuuttama ja kouluttama huoltoteknikko. Käynnillä suoritetaan laitteiden täysimittainen kuntotarkastus ja pesu, suihkujen testit, tapahtumalokien tarkastus ja tarvittaessa korjaussuunnitelman laatiminen. Toimenpiteet ja lokitiedot kootaan huoltoraporttiin, joka toimitetaan tarvittaessa myös asiakkaalle.

Merkintälaitteesi tuntevat huoltoteknikkomme odottavat yhteydenottoasi.

Huoltopalvelu huoltaa konetta

Huolto-organisaatiomme numeroina

huoltoteknikkoa
0
vuotta kokemusta merkintälaitteiden parissa
0 +
tyytyväistä huollon asiakasta
0
paikkakuntaa
0

Merkintälaitteesi huolto alkaa asennuksesta

Myymiemme merkintälaitteiden toimintavarmuutta tukee ammattitaitoinen ja ratkaisukeskeinen huolto-organisaatiomme. Olemme tukenasi aina laitteen asennuksesta vianhakuun ja korjaukseen. Tutustu myös tarjoamaamme MaaS-palveluun, jonka kautta saat kiinteään kuukausihintaan juuri sinulle sopivan määrän huoltoa ja huolenpitoa ilman suurta alkuinvestointia. 

Asennus

Asennus

Huoltoteknikkomme pitävät huolen laitteen asennuksesta linjastoon. Sinun ei tarvitse huolehtia, sillä teknikoiltamme löytyvät kaikki turvallisuuteen ja hygieniaan liittyvät, erilaisissa tuotantolaitoksissa vaaditut luvat.

Koulutus

Koulutus

Teknikkomme kouluttavat henkilökuntasi laitteiden käyttäjiksi asennuksen yhteydessä sekä tarvittaessa järjestävät lisäkoulutusta. Myymiemme huipputeknologiaa hyödyntävien laitteiden huoltovarmuus on jo korkea. Lisäksi niiden intuitiiviset käyttöjärjestelmät opastavat helppoon käyttöön ja puhdistukseen. Käyttäjä voikin usein suorittaa vianmääritykseen ja laitteen perushuollon itse, jolloin vältytään pitkäkestoisilta seisokeilta.

Huolto­sopimus

Huoltosopimus

Kun haluat varmistaa laitteesi toiminnan, tarjoamme mahdollisuuden huoltosopimuksen solmimiseen. Huoltosopimuksen sisällön ja käyntien väliajat voidaan määritellä käyttöasteen ja teknologian mukaan. Sopimuksella varmistat, että tuotantolinjat pyörivät luotettavammin merkintälaitteiden osalta ja vältytään turhilta seisokeilta.

Määräaikais­huolto

Määräaikaishuolto

Merkintälaitteiden toimintavarmuuden takaavat myös säännöllisesti suoritetut määräaikaishuollot. Huollon toimenpiteitä voi olla esimerkiksi laitteen ja sen tapahtumalokin tarkastus, coren vaihto, pesu ja tarvittaessa vaikkapa mustevarastoarvon tarkastus. Tällä varmistetaan laitteen toimintakyky seuraavaan huoltokäyntiin asti.

Vianhaku ja korjaus

Vianhaku ja korjaus

Joskus vikatilanne vaatii huoltoteknikon käyntiä, jolloin on hyvä kääntyä laitevalmistajiemme kouluttaman ja valtuuttaman huolto-organisaatiomme puoleen. Teknikkomme tulevat tuotantotiloihisi nopealla vasteajalla ja koko Suomen kattavalla alueella.

Varalaite

Varalaite

Tilanteessa, jossa laitteen huolto vaatii siirtämistä huoltopisteeseen, järjestämme asiakkaillemme varalaitteen jopa seuraavaksi päiväksi.

Pidä merkintälaitteesi kunnossa

Valmistajamme suosittelevat, että laitteiden huoltotoimenpiteet suoritetaan heidän kouluttamiensa ja valtuuttamiensa huoltoteknikoiden toimesta. Näin mahdollistat laitteen optimaalisen toiminnan koko sille määritellyn elinkaaren ajan. Suosittelemme käyttämään aina laitevalmistajan alkuperäisiä varaosia, musteita, liuottimia ja muita tarvikkeita. Kattava varastomme mahdollistaa niiden nopean saatavuuden.

Huolehdi laitteen säännöllisestä puhdistuksesta ja muista toistuvista huoltotoimenpiteistä. Valtuutetut huoltoteknikkomme kouluttavat tarvittaessa henkilöstösi laitteen käyttöön ja puhdistukseen. Huolto- ja puhdistustoimenpiteiden välien pituuteen vaikuttavat muun muassa tuotantoympäristöolosuhteet, käyttöaste ja käytettävä merkintäteknologia. Säännöllisellä puhdistuksella varmistat laitteen toiminnan. Mustesuihkumerkintälaitteen puhdistamisessa on huomioitava puhdistustavat kuten oikeiden puhdistusliinojen ja pesuaineiden valinta.

Kun valitset linjastoosi laitteen, jonka toimintaa ohjaa SIMPLICiTY -käyttöjärjestelmä, hyödyt sen intuitiivisista ja tekoälyä hyödyntävistä opasteista, jotka ohjaavat laitteen käytössä ja ylläpidossa.

Vian ilmetessä, ole meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä. 

He luottavat meihin.

Asiakkaitamme

Yhteistyö asiakkaan kanssa takaa onnistumisen. Yhdessä löydämme ratkaisun asiakkaamme tuotteiden tunnistettavuuden ja jäljitettävyyden parantamiseksi. Se on meille tärkeää, ja kaiken toimintamme ytimessä.

Huoltolomake

Yhteydenottolomake

Kiitos!

Viestisi on vastaanotettu onnistuneesti! Olemme yhteyksissä teihin mahdollisimman pian!