Ruikkari on monipuolinen merkintälaite.

Mustesuihkumerkintä taipuu moneen

Jatkuvakiertoinen mustesuihkumerkintä eli CIJ (continuous inkjet) on kysytyin merkintäteknologiamme. Valikoimamme Videojet-mustesuihkulaitteiden tuotekehitys on jatkunut jo lähes 50 vuotta.

Mustesuihkuteknologia mahdollistaa merkitsemisen useimmille materiaalipinnoille kaikenlaisissa ympäristöissä sekä integroinnin lähes kaikkiin tuotantolinjoihin. Nämä ominaisuudet tekevät siitä erityisen monipuolisen ja joustavan ratkaisun.

Materiaalit, joihin mustesuihkumerkintä soveltuu

Mustesuihkumerkintä on kustannustehokasta

Mustesuihku- eli tuttujen kesken ruikkari – on merkintäteknologiana nopeaa ja kustannustehokasta. Tuotantolinjasi tehokkuutta tukee myös se, että mustesuihkulaitteen toimintavarmuus on korkea. Laite ei keskeytä toimintaansa esimerkiksi musteen loppuessa, vaan antaa reagointiaikaa äkillisten seisokkien ehkäisyksi. Intuitiivinen SIMPLiCITYTM -käyttöliittymä mahdollistaa helpon käyttöönoton ja huollon. Itsekalibroiva ja puhdistuva merkintäpää takaa maksimaalisen käyttöajan minimaalisella huollolla.

Tarjoamme kattavan valikoiman musteita. Musteita on saatavilla useimmissa väreissä ja lisäksi valikoimastamme löydät erikoismusteet muun muassa UV-musteet tai pestävät, syötäväksi tarkoitetut tai lämpötilan mukaan väriä vaihtavat musteet.

Mustesuihkumerkintä eli CIJ

Videojet 1880

Videojet 1880 on suunniteltu suurivolyymisen tuotannon tarpeisiin.Se soveltuu myös äärimmäisiin ympäristöolosuhteisiin. 1880:n kehitystyössä on hyödynnetty miljoonien tuntien edestä Videojetin CIJ-tuotteiden käyttödataa. 

Tuotetiedot 

NOPEUS, m/min.:334
LÄMPÖTILA, ℃:0-50
MERKINTÄKORKEUS, mm:10
IP-LUOKKA:IP66
MAKE-UP KULUTUS, ml/ h:3
Videojet 1880 -laitteen edut:
  • Tehokas ja nopea. Mahdollistaa laadukkaan merkinnän 334 m/min nopeuteen asti.
  • Puhdastoiminen. Sisäänrakennettu musteenkertymätunnistin, automaattinen merkintäpään puhdistustoiminto sekä Clean Flow R teknologia auttavat pitämään laitteen toiminnassa ja puhtaana.
  • Haastavat tuotantoympäristöt. IP66-luokitus kertoo toimintavarmuudesta erittäin haastavissa tuotanto-olosuhteissa.

 

Videojet 1580

Videojet 1580 CIJ -merkintälaitteen intuitiivinen käyttöjärjestelmä ohjaa käyttäjäänsä muun muassa käytön, huollon ja musteen kulutuksen osalta.

Tuotetiedot

NOPEUS, m/min.:278
LÄMPÖTILA, ℃:0-50
MERKINTÄKORKEUS, mm:10
IP-LUOKKA:IP65
MAKE-UP KULUTUS, ml/ h:5
Videojet 1580 -laitteen edut:
  • Intuitiivinen. Laitteen käyttöliittymä ohjaa käyttäjäänsä toiminnan optimoimiseksi.
  • Käyttövarma. Laitteen huolto ja osien vaihto on lähes aina tehtävissä itse.
  • Kustannustehokas. Ohjausjärjestelmä auttaa vähentämään käyttökustannuksia.

Videojet 1280

Videojet 1280 on yksinkertainen käyttää ja huoltaa sekä soveltuu useimpiin käyttökohteisiin. Se mahdollistaa erinomaisen kustannustehon pienemmälläkin investoinnilla.

Tuotetiedot

NOPEUS, m/min.:162
LÄMPÖTILA, ℃:0-50
MERKINTÄKORKEUS, mm:10
IP-LUOKKA:IP55
MAKE-UP KULUTUS, ml/ h:5
Videojet 1280 -laitteen edut:
  • Helppokäyttöinen. Laite perehdyttää käyttäjäänsä.
  • Modulaarinen. Käyttöosia on helppo vaihtaa itse, jolloin vältytäänmuun muassa kalliilta coren vaihdoilta.
  • Mustekasettimalli. Mustekasetin vaihto on helppoa ja siistiä eikä mustetta mene hukkaan

Mustesuihkulaitteesi huolto

Tarjoamme kaikille toimittamillemme laitteille koko maan kattavan huoltotiimin, koostuu laitevalmistajamme kouluttamista huoltoteknikoista. He vastaavat myös laitteen asennuksesta linjastoon sekä kouluttavat tarvittaessa työntekijäsi laitteen päivittäiseen käyttöön ja ylläpitoon.

Säännöllisesti suoritettuna määräaikaishuolto takaa laitteen tehokkaan toiminnan ja tuotantosi toimintavarmuuden. Useimmat mustesuihkumerkintälaitteen määräaikaishuoltotoimenpiteet oma henkilökuntasi pystyy tekemään. Suosittelemme asiakkaillemme huoltosopimuksen solmimista. Näin vastuu laitteesi huoltotoimenpiteistä ja sovittaessa myös mustevaraston ylläpidosta siirtyy meille.

Tilanteessa, jossa laitteen huolto vaatii siirtämistä huoltopisteeseen, takaamme asiakkaillemme varalaitteen jopa seuraavaksi päiväksi.

Turvaa tuotantolinjasi kalliilta käyttökatkoksilta ja tutustu huoltopalveluihimme.

Mustesuihkumerkintälaite huollossa

Yhteydenottolomake

Huoltolomake

Kiitos!

Viestisi on vastaanotettu onnistuneesti! Olemme yhteyksissä teihin mahdollisimman pian!