Lämpömustesuihkulla tuotat terävää jälkeä

Lämpömustesuihku­merkintä

Lämpömustesuihkumerkintä eli TIJ (thermal inkjet) tuottaa korkearesoluutioista ja monipuolista merkintää. Sillä onnistuvat aakkosnumeerisen merkinnän lisäksi 1D- ja 2D- viivakoodit sekä monimutkaisemmat grafiikat. Tämä teknologia mahdollistaa muun muassa logojen tai QR-koodien merkinnän tuotteeseen.

Lämpömustesuihkulaitteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden huolto hoituu usein vain mustekasetin vaihdolla tai pyyhkimällä merkintäpää. Lisäksi laite on helppo asentaa ja integroida linjastoon sen kompakti koon vuoksi.

Materiaalit, joiden merkitsemiseen lämpömustesuihkumerkintä soveltuu:

Lämpömustesuihku­merkinnällä tehoa tuotantoosi

Valikoimastamme löydät huipputeknologiaa käyttävät TIJ-laitteet sekä kattavan tarjonnan eri tarkoituksiin ja materiaaleihin soveltuvia, laadukkaita musteita. Lämpömustesuihkumerkintä mahdollistaa erittäin korkearesoluutioisen merkinnän. Sillä onnistuu jopa 50,8 mm:n korkuinen ja 600 dpi:n merkintäjälki.

TIJ-laitteidemme mustekasettimalli mahdollistaa puhtaan ja vaivattoman musteenvaihdon.

Videojet 8520

Videojet 8520 tarjoaa tehoa ja helppokäyttöisyyttä kompaktissa muodossa. Lisäksi se on pienen kokonsa ansiosta helppo integroida tuotantolinjaan. Mustekasetti on laitteen ainoa vaihdettava osa.

Tuotetiedot

NOPEUS, m/min.:109
RESOLUUTIO:600 dpi
LÄMPÖTILA, OC:5-45
MERKINTÄKORKEUS, mm:50,8*
IP-LUOKKA:IP65

*Jos käytössä on neljä mustekasettia

Wolke m610

Wolke m610 tarjoaa laadukasta merkintäjälkeä ja helppokäyttöisen ohjattavuuden myös etäältä käsin. Laitteen huoltotarpeet ovat minimaaliset ja mustekasetin vaihto onnistuu nopeasti itse ilman sotkua.

Tuotetiedot

NOPEUS, m/min.:75
RESOLUUTIO:600 dpi
LÄMPÖTILA, OC:5-45
MERKINTÄKORKEUS, mm:50,8*
IP-LUOKKA:IP65

*Jos käytössä on neljä mustekasettia

Lue lisää Wolke m610-laitteella saavutetuista ratkaisuista lääketeollisuuden vaativiin merkintätarpeisiin.

Merkintälaitteesi huolto

Lämpömustesuihkuteknologia on likipitäen huoltovapaa merkintäratkaisu. Jos lämpömustesuihkulaitteesi kuitenkin kaipaa huoltoa, tarjoamme kaikille toimittamillemme laitteille koko maan kattavan huoltotiimin, joka koostuu laitevalmistajan kouluttamista huoltoteknikoista. He vastaavat myös laitteen asennuksesta linjastoon sekä kouluttavat tarvittaessa työntekijäsi laitteen päivittäiseen käyttöön ja ylläpitoon.

Suosittelemme asiakkaillemme huoltosopimuksen solmimista. Näin vastuu laitteesi huoltotoimenpiteistä sekä tarvikevaraston ylläpidosta siirtyy meille.

Tilanteessa, jossa laitteen huolto vaatii siirtämistä huoltopisteeseen, takaamme asiakkaillemme varalaitteen jopa seuraavaksi päiväksi.

Turvaa tuotantolinjasi kalliilta käyttökatkoksilta ja tutustu huoltopalveluihimme.

Merkintälaite huollossa

Yhteydenottolomake

Huoltolomake

Kiitos!

Viestisi on vastaanotettu onnistuneesti! Olemme yhteyksissä teihin mahdollisimman pian!